Jezelf mogen zijn

En toen ineens was het zover….: “Time to say goodbye.”  Afscheid nemen van mijn vaste baan en de stap  zetten naar iets wat al een hele tijd bij mij kriebelde. 


Ramen, gordijnen en een berg stof....

Wanneer je niet meer met de juiste energie datgene kunt brengen wat je wilt brengen, is het tijd om bij jezelf naar binnen te kijken. En dat besef klopte bij mij op het raam tijdens de eerste lockdown-periode.

Wie mij een beetje kent -oké, wie mij een beetje heel goed kent- weet dat ik heel hard mijn best heb gedaan om de gordijnen dicht te houden. Maar hoe mooi kan het zijn als je kunt laten zien wie je bent en wat je te brengen hebt. 

Nadat ik mij een weg door een ENORME BERG spinrag had gebaand en het mij gelukt was om de ergste stof er - met een fluwelen handschoentje, dat dan weer wel😊 - af te schrapen, ben ik gaan kijken. 

 

 Ik ben meer en meer gaan beseffen wie ik ben, wat ik wil en wat ik wil nastreven. En één van die dingen was deze stap zetten en mijn eigen onderneming starten.  Of het gaat lukken….. geen idee. Is dat erg? Heel eerlijk…. nee. 


BeLieV!

Want dat vertrouwen heb ik wel opgebouwd in de jaren dat ik werkzaam ben geweest bij Wijkracht. Eerst als maatschappelijk werker, daarna als beweegmakelaar en projectleider LHBTI. 

Ik heb mogen zien,  ik heb mogen doen, ik heb mogen leren en ik heb mogen ervaren. En dus ga ik met Lef en Vertrouwen mijn pad verder bewandelen.. 


Het begint bij "jezelf mogen zijn".


Nicole Wielens
Eigenaar BeLieV!
ZZP'er in het sociaal domein